top of page

Website en Facebookpagina Demerdelta voorgesteld

Bijgewerkt op: 21 dec. 2018

In augustus lanceerden we een mobiele tentoonstelling waarop het Life DemerDELTA project werd voorgesteld. Door het opsommen van concrete acties en een doorkijk naar de toekomst krijg je als bezoeker van deze tentoonstelling al een goed beeld van wat er de volgende jaren te gebeuren staat. Deze mobiele tentoonstelling zal de volgende jaren tussen de verschillende deelnemende gemeentes reizen: Diest, Halen, Lummen en Herk-de-Stad.


Op dit moment staat ze in het GCOC Oosterhof in Lummen waar ze nog tot het einde van dit jaar te bezoeken is. Maar om als inwoner en bezoeker van de DemerDelta op elk moment een vinger aan de pols te kunnen houden, werd op de stuurgroep van het Life Delta-project de nieuwe website en Facebookpagina gelanceerd. De burgemeesters en bevoegde schepenen, de medewerkers van ’t Vloot en het Bezoekerscentrum Webbekomsbroek en de lokale vrijwilligers kregen vandaag alvast de primeur.


Naast aankondigingen van informatie-sessies en evenementen zullen -naargelang het project vordert- ook de verschillende concrete acties en werken meer in detail worden toegelicht. Deze acties zullen naast een natuurlijker watersysteem ook garant staan voor de verbetering van het leefgebied voor heel wat dier- en plantensoorten in de Demervallei. Volg dus onze Facebook-pagina en onze website (www.demerdelta.be) voor nieuws en weetjes over het projectgebied Demerdelta! Wordt vervolgd...Comentarios


bottom of page